Slavine Hansgrohe

Hansgrohe

Hansgrohe. Original.

Više od 100 godina duga povijest obvezuje nas da dalje razvijamo našu snažnu tradiciju. Osnovni moto poduzeća Hansgrohe je uvijek težiti prema izvrsnosti i razmišljati i djelovati dalekovidno. Dokaz za taj karakteristični pristup poduzeća Hansgrohe možete naći u cijelom nizu inovacija iz naše tvornice ideja, koje su postavile nove svjetske standarde, dobile brojne nagrade za dizajn i uvijek iznova predstavljale izvornik, što su ga kopirala mnoga druga poduzeća. A najuvjerljiviji su dokaz, razumije se, brojni izuzetno zadovoljni korisnici kupaonica.

Voda je naš element.

Hansgrohe razvija proizvode, koji su osmišljeni za dugotrajno korištenje, ujedno vodi brigu o maksimalnom zadovoljstvu – svi su proizvodi vrlo privlačnog dizajna. Naše stranke cijene brojne revolucionarne novosti na području udobnosti i tehnologije, koje im omogućavaju uživanje u vodi. Naša je filozofija da je sve u iskustvu trenutka, u opuštanju ili postizanju najveće koncentracije na početku ili na kraju dana. Želimo da se ljudima u kupaonici ugađa. U tom smislu Hansgrohe nudi proizvode u zaokruženim stilskim cjelinama, koje će vam pomoći u odabiru usklađene linije proizvoda i u stvaranju kompozicija s dizajnom vrhunske kvalitete.

Moja kupaonica.

Danas i još dugi niz godina. Nova kupaonica vam mora pružati trajno zadovoljstvo. Bilo da je riječ naprosto o zamjeni baterija-miješalica ili tuševa, o obnovi kupaonice ili o potpuno novoj arhitekturi kupaonice – to je ulaganje na dugi rok. Zato nam se činilo značajnim da vaše zadovoljstvo našim proizvodima traje jednako dugo kao i sami proizvodi. Inovacije i tehnologije poduzeća Hansgrohe vode brigu o tome da korištenje bude što lakše i udobnije, kao i o brojnim funkcijama za štednju vode, koje su već uključene u tehnologiju proizvoda. Za nas su kvaliteta i poštovanje preduvjeti za zadovoljstvo stranaka.

“U poduzeću Hansgrohe već od samog početka gajimo istinsku strast prema vodi, elementu našeg života. Voda nas fascinira i ona je naše nadahnuće. Zato ulažemo puno energije u razvoj inovativnih tehnologija i proizvode koji su usklađeni s principima zaštite okoliša, pri čemu se optimalno udružuju vodeni užitak, vrhunska udobnost i održivo postupanje s ovim dragocjenim resursom”.

Richard Grohe

Pošalji upit

"*" označava obavezna polja

Hidden
Hidden