Kade Kolpa kade

Kolpa kade

Kolpa san je tvornička marka koju potrošači prepoznaju kao ponuđača širokog programa kvalitetne i funkcionalne kupaonske opreme koja za svoje proizvode promišljeno odabire najbolje materijale i kombinira ih s modernim oblikovanjem. Vjerojatno je iz tih razloga Kolpa uspjela osigurati položaj vodećeg ponuđača kupaonske opreme u državama jugoistočnog dijela Europe.

U skladu s trendovima buduće sredine razvija se i tvornička marka Kolpa san. Njen cilj nije samo traženje najunosnijih tržišnih izazova, već i dalekosežna vizija stvaranja programa koji će korisnicima nuditi visoku dodanu vrijednost. Vizija marke Kolpa san je stvaranje prostora užitka, svježine, opuštenosti i smirenosti koji ostavljaju trag na koži pojedinca. U tom prostoru pojedinac bježi od svakodnevnog žiovota i živi svoj san.

Smisao osvježene tvorničke marke Kolpa san je u cjelovitoj tvorbi prostora čistog užitka i opuštanja koji korisnicima jamči funkcionalnu korist (čistoća, svježina) kao i zadovoljstvo svih čula (užitak, osjećaj preporođenosti). Kolpa san tvori svjež i harmoničan prostor gdje se pojedinac osjeća opušteno i smireno u svako doba dana.

Nov pristup marki prožima sve programe koje osmišljaju Kolpini stručnjaci. U nastavku Vam predstavljamo neke od najnovijih Kolpa san proizvoda koji zadovoljavaju potrebe sve zahtjevnijih kupaca, opravdavaju njihovo povjerenje i čine ih sretnima iz dana u dan.

Pošalji upit

"*" označava obavezna polja

Hidden
Hidden