Opločnici Semmelrock

Tradicija i ekspanzija, od klasične obiteljske tvrtke do suvremenog poduzeća – to sve je Semmelrock. Prije 50 godina Wolfgang Semmelrock postavio je kamen temeljac za poduzeće koje je do danas ostao sinonim inovacije i kvalitete, te poduzeće koje se u Austriji i istočnoj Europi razvilo u vodeće poduzeće na tržištu u području visokovrijednih opločenja.

Bivša obiteljska tvrtka je od 1996. godine postala kći poduzeće i dio Wienerberger grupe. 1997. godine počinje sa proizvodnjom prva tvornica u Mađarskoj – time je počelo širenje Semmelrocka na području Dunava. Danas Semmelrock ima proizvodne pogone u Austriji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Poljskoj, te poslovne urede u Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Daljnja ekspanzija slijedi. Potražnja za visokovrijednim opločnicima i pločama na području istočne Europe izuzetno je velika.

Semmelrock je zastupljen u brojnim branšama – od oblikovanja javnih prostora pa sve do malih privatnih vrtova. „Jednostavno – gdje su ljudi, tu smo i mi. Upravo ovaj aspekt smatramo zadatkom kojeg smo dosljedno ispunjavali u zadnjih 50 godina i želimo ga ispunjavati i u budućnosti” pojašnjava Robert F. Holzer, generalni direktor tvrtke Semmelrock Grupa.

Najvažnije od svega nam je da kupci imaju koristi od naših proizvoda. Stoga su naša istraživanja i razvoj uvijek usmjereni na ono što kupci trebaju i žele. Dizajn je u Semmelrocku gotovo jednako važan. Oblikovanje trgova i vrtova je umjetnost koja mora zadovoljiti ukus široke javnosti. Veseli nas što možemo aktivno doprinijeti oblikovanju životnog prostora i uljepšati svijet našim proizvodima.

Najbolji su oni koji svoj posao rade s najviše strasti. Naš proizvod – betonski opločnik – naša je strast i svaki zaposlenik i partner mogu to osjetiti. Vec 50 godina, danas i sutra.

Više informacija saznajte na web stranicama Semmelrock

Pošalji upit

"*" označava obavezna polja

Hidden
Hidden