• Prodaja građevinskog materijala
  • Salon keramike, sanitarija i kupaonske opreme

Anketa

Koliki je vaš budžet za kupnju keramičkih pločica?

Knauf ploče

KnaufKnauf u Hrvatskoj sačinjavaju 3 hrvatska poduzeća: Knauf d.o.o. u Kosovu kod Knina, Lasellsberger Knauf d.o.o. iz Đurđevca te Knauf Insulation d.o.o. in Novog Marofa.

Dio smo međunarodne grupacije Knauf, jednog od vodećih proizvođača u građevinskoj branši u svijetu. Naše djelatnosti prate osnovne djelatnosti međunarodne Knauf grupacije, a to su: proizvodnja Knauf gipskartonskih ploča te kompletnih sustava za suhu gradnju, žbuka, mortova, široke palete proizvoda građevinske kemije. Uz razvoj i proizvodnju sustava suhe gradnje Knauf ubrzano raste i u području izolacijskih materijala.

Kao dio multinacionalne kompanije, naše je djelovanje primjena globalne strategije - biti vodeći prozvođač u suhoj gradnji - na lokalnom tržištu. Kao hrvatska tvrtka, naša je odgovornost razvijati posao u najboljem interesu našeg tržišta i društvene zajednice u kojoj djelujemo. I sami možete uočiti komplementarnost ciljeva lokalne i multinacionalne tvrtke, a to je razvijati tržište suhe gradnje svakog pojedinog tržišta i pri tome djelovati kao društveno odgovorna kompanija.

Lider smo u regiji koji postavlja standarde i dalje razvija tržište suhe gradnje.

„Knauf" je postao i generički pojam za gipsanokartonske ploče, što najbolje ilustira to da je upravo Knauf generator razvoja lokalnog tržišta. Tako se hrvatsko tržište gipsanokartonskih ploča u periodu od 2003. do 2007. godine udvostručilo.

Više informacija saznajte na web stranicama Knauf

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Kontakt informacije
  • Nenadići
Salon keramike i prodaja građevinskih materijala Šoto Vento Nenadići